Ansgar Teologiske Høgskole

Tiden flyr - Team Stavanger



Enda en liten oppdatering fra Team Stavanger!



Tiden flyr her i Stavanger og vi prøver å nyte hvert sekund. De siste to dagene har vi hatt litt mindre program, vi har slappet litt ekstra av. Det passet midt i blinken siden det er noen som har blitt litt syke.

onsdag gjorde vi ferdig det praktiske arbeid vi hadde holdt på med noen dager, så også denne dagen fikk vi være med på kjempekoselig lunsj sammen med staben! Utrolig trivelig gjeng! På onsdag dro alle utenom Rebekka og Helene ut til Jåttå for å være med på Rideklubben. Der fikk de være med å ri! Dette var til stor begeistring for de fleste. Bare å spør Rina så som har en haug med filmer hun gjerne viser. Ruben ble helt betatt av alle hestene og skal derfor ri hjem. Han har siden da sittet omtrent konstant på Finn.no å kikket etter hester. Han regner med at det er plass for en hest på Ansgar. Etterpå når de kom tilbake igjen, da hadde festkomiteen som var igjen på kirka stelt i stand masse godt! Boller, vafler og brus. Da koste vi oss med en film sammen med besøk fra Varhaug!









torsdag startet vi dagen sammen med Inger og Thomas som har vært våre veiledere gjennom uken. Der delte både de og vi fra livene våre. Det var god stemning og veldig givende. Etter dette gikk vi løs på å designe t-skjorter. Alle har kjøpt matchende hvite t-skjorter som vi malte på sammen. Bakpå så har alle fått utdelt kallenavn etter oppførsel fra turen. Utrolig morsomt. Etter deilig tacomiddag gikk turen videre til Jåttå hvor vi skulle være med på rideklubben for siste dagen. Ruben, Astri og Kari kom litt senere ettersom de deltok på øvelse med barnekortet ’’popcorn’’ her i menigheten. Etter aktiv rideklubb var det ’’senquell’’ som sto for tur, som er tenåringsarbeidet fra alderen 12-16 år til disse to misjonskirkene. Det var en kjempefin avslutning på en bra dag



Publisert 1. november 2012