Ansgar Teologiske Høgskole

1. dag i New Orleans!


I dag har vi hatt hele dagen til å bli litt kjent med nærmiljøet og de aller fleste har fått sett seg litt rundt! Noen av oss dro downtown og kom fort i gang med shoppinga, men andre dro til en gate kalt Magazine street, hvor det er mye antikke butikker og koselige kafeer!
Angående været, der det er sol er det veldig varmt, og i skyggen er det kjempekaldt. Da er vi selvfølgelig glade for at det er en del sol! Ingen har prøvd seg i bassenget ennå, mistenker at det er litt for kaldt..

Ikveld har vi vært i en veldig stor kirke, hvor vi var med på Dr. Martin Luther King, Jr. Choral Concert! Mange skolekor fra New Orleans var med å sang, i tillegg til en dansegruppe og Ansgarkoret! Alle korene fikk synge to sanger hver, og til slutt sto alle korene blandet på scenen og vi hadde en grand finale hvor alle sang Total Praise! Det var kjempegøy å få stå midt i mellom to svarte korister med lange korkapper som sang for full hals! Jeg har aldri følt meg sååå hvit før!! De er så utrolig flinke!

Nå er vi "hjemme" på sjømannkirka igjen, noen har dratt ut for å spise, og andre kjenner på at det skal bli deilig å bare legge seg. Her er klokka bare 22:00, mens hjemme i Norge er det straks morgen.. Det blir lange dager.

Her ser du alle skolekorene samlet!


- Lovise (bloggansvarlig)Publisert 18. januar 2013