Gå til innhold
Hva er det som gjør at man gidder å reise i 26 timer i strekk? JO det at du vet at du skal til New Orleans med Ansgar Gospel Choir hjelper faktisk veldig på!

Etter en reise som ble mer amputert og kanskje en smule mer frustrerende enn planlagt, var det godt å komme frem til The Norwegian Seamanschurch i New Orleans!
Vi var totalt fem reisegrupper som skulle over dammen, på forskjellige tider og til forskjellige flyplasser. Noen var heldig å kom frem på ettermiddagen i lokal tid og andre kom maange timer seinere, pga minusgrader og forsinkelser i New York!

Hadde planer om å få et fellesbilde av alle som skulle reise, men det var vanskeligere enn jeg hadde trodd. Klarte i det minste å få tatt et av to reisegrupper sammen i Amsterdam!

Fin gjeng!

Nå begynner folk å våkne, ja det er tidlig på morgenen her i USA, og vi er klare for å få spist litt frokost og kanskje få sett oss litt rundt i lokalstrøket. Ikveld skal vi synge med mange andre skolekor her ifra, og det gleder vi oss veldig til!

Jeg skal oppdatere dere så godt jeg kan, men det er mulig dere må nøye dere med et bilde om gangen, på grunn av treigt internett.


- Lovise (bloggansvarlig)