Ansgar Teologiske Høgskole

Mer enn skole!


I helga reiste vi en gjeng til Lyngdal for å spille på Åpent Hus, i misjonskirka der. Når du går på Ansgar er det mange muligheter for å kunne få gjort ting som du kanskje ikke trudde du kom til å gjøre.
I høst var det noen gutter på KRIK og disippel som bestemte seg for å starte band (som ikke skulle bestå av "musikkfolk") Dette var mye for å ha det gøy de i mellom, uten store planer om noe mer. Morten, som er fra Lyngdal ble spurt om å holde tale på Åpent Hus og i den anledning ble jeg spurt om å synge en sang eller to. Uten å gå noe mer inn på det, så endte det med at hele dette bandet, og et par ekstra, ble med og vi hadde all lovsang og stand i misjonskirken i Lyngdal. Jeg tror at alle ble en god erfaring rikere, og alle hadde det veldig gøy! 
Grunnen til at jeg skriver om dette er litt for å kunne presisere litt hva Ansgar er. Å gå på denne skolen blir ikke alltid det du hadde forventet. Du blir utfordret, både av lærere og medelever, du får muligheter du ikke har hatt før, du er med på ting du aldri trodde du kom til å være med på, og du får opplevelser og erfaringer du kommer til å ta med deg videre. Som det sies i slagordet til Ansgar, mer enn skole; Ansgar er mer enn bare skole! Det er en plass du kan bo og lære og få venner for livet! Dette er noe jeg vet jeg ikke er alene om å mene! 
Om ikke så lenge, legger jeg ut flere innlegg fra tidligere elevers erfaring ved å gå her på Ansgar. Dette tror jeg er fint lesestoff for både dere som har gått her, og dere som kanskje skal begynne her til neste år, eller om flere år. 

- Lovise (bloggansvarlig)
Publisert 4. mars 2013