Ansgar Teologiske Høgskole

Lovsangskveld


Nå begynner våren og sommeren og komme til sørlandet, sent i år, men den kommer. Her på skolen er det noen som koser seg med det fine være med grilling, fotballspilling og fine turer, mens andre sitter inne og stresser med eksamen som er om et par uker. Bibelskolen begynner å kjenne på at året over alle år snart er omme og alle er bare supersosiale for å kunne samle flest mulig gode opplevelser før alle forlater og beveger seg ut i den store verden.
Jeg tror det er en del hoder som stresser med valget til høsten. Hva skal jeg? Jobbe? studere? reise? være hjemme? Hva er det meningen at jeg skal gjøre videre? Har Gud en plan med mitt liv? På den andre siden har vi de som allerede har begynt å studere å lurer på om dette faktisk var det riktige. Hva skal jeg med dette da? Ansgarskolen rommer mange forskjellige mennesker og alle er på forskjellige plasser i livet. Noen har den beste tiden i livet, mens andre kjenner på at denne tiden kanskje kunne gått å lagt seg.. Jeg tror i hvert fall at uansett hvor man er og hva man er glad over eller bekymrer seg over, så er det viktig å huske på GUD. GUD GUD GUD. Han er der for å ta oss imot når vi trenger det og han bærer og dytter oss videre på vår vei. Han er sammen med oss når vi er superglade og han er her når vi er supertriste. OOG, wait for it...: alltid ellers også! HURRA! Glory Glory, Hallelujaaa! (synger på en korlåt i hodet)


I hvert fall, det ble en superlang innledning til det jeg egentlig skulle skrive om; Lovsangskveld! Det er en av de beste ansgarkveldene, synes nå jeg.. Vi priser Gud, sammen og alene, en hel kveld! Om du skal gå på Ansgarskolen til høsten, Gled deg!
- Lovise


Publisert 3. mai 2013