Ansgar Teologiske Høgskole

En vellykket Ansgar Fashion Week


Denne uka har vi, som tidligere skrevet, hatt Ansgar Fashion Week. Dette var i anledning ny nettbutikk der det har kommet inn masse nye, fine klær fra twentyfour kolleksjonen. Klærne er satt kraftig ned i pris og alle har en eller annen form for Ansgarlogo på seg, og det er faktisk kjempekult! Jeg vil absolutt si at det er en vinn-vinn situasjon for oss og deg, for disse klærne er god reklame for Ansgarskolen.

På onsdag i lunsjen arrangerte vi mannekeng for å få vist frem en del av disse nye klærne. Seks stykker var kledd opp i forskjellige outfiter og vi hadde speaker som ropte opp både kvalifikasjoner og pris ved klærne. Det var overraskende mange som dukket opp i kantina den lunsjen og det var skikkelig god stemning. Etter denne lille seansen fikk alle som ville muligheten til å prøve klærne på og mange bestemte seg for at de ville handle i vår nettbutikk. Nå gjenstår det bare å se på salget, og jeg håper at akkurat du vil velge å gå inn å ta en kikk. Går du på Ansgar, er det fremdeles mulighet for å få komme å prøve noen av klærne hvis du er usikker.

Du kan gå inn på nettbutikken her!
Her er noen av klærne: trenings t-skjorter, utebukse, skalljakke, hettegenser, dunjakke, skibukse, treningsjakke, tights, shorts, vanlige t-skjorter, sekk, og flaske. 

Takk for en veldig annerledes, spennende og gøy uke! Takk til alle som har bidratt!

- Lovise (bloggansvarlig)

Vi har forresten fremdeles instagramkonkurranse gående, les mer i innlegget nedenfor! Publisert 21. september 2013