Ansgar Teologiske Høgskole

Ansgarskolen på Get Focused!I helga var det Get Focused i Tønsberg og der var selvfølgelig Ansgarskolen tilstede, på stand! 
Jeg (Lovise), Anders, Theresa, Tomine og Espen var vi som reiste og vi ankom på fredag, i god tid. 
Vi begynte å sette opp vår stand og fant fort ut at vi hadde den største standen, i og med at vi nærmest ble fundamentet i stand-hallen, da alle de andre måtte bygge seg rundt oss. Dette va jo veldig gøy og vi fikk besøk av masse hyggelige mennesker! Vi hadde konkurranse; gjett hvor mye godteri og få en CD, OG en instagram-challenge, der alle som hadde lyst kunne legge ut en film av seg selv i standen vår og poste den på instagram. 
Vi møtte mange som tenkte å begynne på Ansgarskolen, og mange som ikke egentlig hadde tenkt dette, men som kanskje fikk øynene opp for skolen. Det var også mange kjente fjes som kom innom og vi fikk hilst på alle de andre som også stod på stand for andre skoler og organisasjoner, noe som var veldig hyggelig!  
Siri Iversen talte på fredagen i disippel-t-skjorten til Ansgar, i tillegg til at vår kjære Rolf Wam Fjell spilte trommer. Begge disse underviser her på skolen og det er vi veldig stolte av! 

Vi fikk med oss både Jesus Culture og Jesus Loves Electro, vi hørte mange gode taler, og fikk veldig god mat! Dette er første gang Ansgar har vært på Get Focused, og det blir nok ikke den siste! 


Tomine og Theresa! 


Her er en liten filmsnutt fra helga!Vil du se fler bilder og videoer fra helga kan du gå inn på instagram 
@ansgarskolen eller #ansgarskolen

- Lovise (bloggansvarlig)


Publisert 5. november 2013