Ansgar Teologiske Høgskole

Julehilsen fra AnsgarskolenTenk at i dag er det født dere en frelser!

For mange år siden, ja så mange år at en ikke kan telle dem i en tanke, da lå det et lite barn i en stall og bar navnet Jesus. Hva visste de rundt ham om hvilken betydning denne Kongen skulle få og hvilken sentral del de skulle spille i verdenshistorien.

Johann og Kristin, som er studenter på Ansgarskolen, synger om at "jeg står ved krybben og tror" (hør gjerne sangen her), der står jeg i dag, og tror på min frelser, min helt i hverdagen. En helt ulik alle andre. En som ikke fremmet seg selv, og turde stå opp for de svake, en som ser forbi kultur og farge.
Han vil jeg feire idag!Med dette vil jeg på vegne av hele Ansgarskolen ønske deg og dine en velsignet, og riktig God Jul

- Thomas Vårlid (Markedsleder på Ansgarskolen)Publisert 24. desember 2013