Ansgar Teologiske Høgskole

KRIK I FLORIDA


Heisann!

Vi i KRIK kom nylig hjem fra linjeturen vår i Florida. For en tur! Vi var innom aktiviteter som KITING, Stand-up padling og fallskjermhopp. I tillegg var vi innom en menighet i Tampa og var på outreach med denne menigheten. Vi hadde mange dager med varme og sol men også tre dager med regn og skyer. Da tilbringte vi tiden på kjøpesentre og outlet, fornøyelsesparker og så en NBA kamp. Turen har gått over all forventning og har vært utrolig gøy, spennende og utfordrende! Vi liker det!


Her gir jeg dere en liten oversikt over våre 12 dager i USA :-D

Etter 20 timers flyreise var vi endelig i New Orleans


Første helga i USA var vi sammen med musikklassen i New Orleans. Der besøkte vi 4 menigheter, Bourbon Street og gikk litt rundt i byen.Deretter reiste vi til Florida, Tampa hvor vi startet reisen vår med en hel dag på stranda med Stand-up Padling som fokus. 

Etter en hel dag på stranda var alle blitt godt stekt og det var derfor litt greit å ha en dag med regn og skyer. (Vi var ikke helt forberedt på at dårlig vær skulle vare i nærmere 3 dager) Første dag med regn var vi å kitet. Vi hadde utrolig gode instruktører og lærte mye. Men bare noen få mestret kiting på vann. 

Andre dag med regn brukte vi i Bush Garden - fornøyelsespark. Hele fem store og ekstreme berg-og-dal-baner og mange andre aktiviteter i tillegg til mange kule dyr. Sykt gøy!
Neste dag kjørte vi til Orlando. Først var vi innom Downtown Disney og deretter var vi klare for NBA kamp. Orlando Magic VS. Milwaukee Bucks.På lørdag kom endelig sola frem og det gledet oss alle. Nå skulle vi på outreach med en menighet i Tampa. Vi møtte opp til en utrolig glad gjeng som var så spent på å møte oss. De laget oss mat og tok oss med på en interessant outreach. Veldig spennende og utfordrende! Flere dager med sol ventet oss - for en fryd! Søndag dro vi på en gudstjeneste med menigheten vi hadde besøkt dagen før. Etter det dro vi til en av USA's fineste strender: Clearwater Beach. Siste dag i Florida var dessverre kommet. Dette var dagen som var varmest og hadde flest forhåpninger rundt seg. Vi skulle nemlig hoppe i fallskjerm. Alle i klassen, til og med Astrid, hadde bestemt seg for å fullføre hoppet og var veldig spent. Det å falle i 200 km/t rett ned er virkelig en ubeskrivelig følelse. En salig blanding av følelser og spenning! Sykt pirrende og gøy! 
Dette var et sammendrag av KRIK-klassens utrolige tur til Florida og New Orleans. Den gikk over all forventning og var virkelig en tur vi sent kommer til å glemme! 

- Siv-Elin Skoglund KRIK, Bibelskolen

Kunne du tenke deg et år der du blant annet får reise på tur til Florida? Les mer her!


Publisert 10. februar 2014