Ansgar Teologiske Høgskole

17.mai i Kristiansand og på Ansgarskolen= fantastisk!


17.mai på Ansgarskolen= fantastisk!


Hei! I Kristiansand vil jeg si at de har et av de beste 17.mai-oppleggende! Og derfor er det så fantastisk at Ansgarskolen ligger nettopp i Kristiansand.


Vi startet dagen med god frokost og reiste deretter til byen for å synge på torvet! Det var sykt god stemning og veldig mange møtte opp for å høre! Vi fikk fantastisk vær, perfekt til å spise masse is og få litt farge i kinnene.
Deretter var det mange som gikk og spiste i byen, eller tok enda en is på brygga.


Senere, i borgertoget, gikk mange i Sammen for byen. Der kjører det en stor lastebil med liveband på som spiller lovsang hele toget igjennom. Det som er så utrolig gøy me dette er at det er det største i hele borgertoget! Masse ungdommer, elever og studenter som går sammen og priser Gud!

På kvelden var det grilling på Ansgar og deretter dro de fleste til byen igjen for å løpe tapto (man løper i lange lenker igjennom hele markensgate), og for å se på fyrverkeriene! Denne gangen hadde de lagt ekstra mye penger i fyrverkeriet, og det var helt fantastisk å se på!


Etter dette var noen igjen i tresset for å danse til sørlandske patriotviser, mens andre dro tilbake på Ansgar for å slappe av.
Takk Gud og takk Kristiansand for en fantastisk 17.mai feiring!

http://ansgarskolen.no 
http://www.ansgarbibelskole.no
http://www.ansgarhogskole.noPublisert 20. mai 2014