Ansgar Teologiske Høgskole

Bibelskole elever samlet inn 120.000 kr på årets misjonsløpSuper-helg på Bibelskolen
Denne helga var det super-helg på Ansgar bibelskole, med mye spennende program! Det hele ble blåst i gang med misjonsløp fredag ettermiddag, som ble etterfulgt av en forrykende releasekonsert!

Misjonsløp
37 deltakere stod klare på startstreken da misjonsløpet ble blåst i gang fredag ettermiddag! Mange hadde gjort en iherdig innsats i forkant med å skaffe sponsorer som gav et visst beløp for hver runde de løp. Pengene som ble samlet inn går til misjonsprosjekter i Colombia, som i hovedsak dreier seg om menighet, skole og rehabilitering.
Noen hadde intensjoner om å løpe langt, og var utstyrt med pulsklokke og treningstights, mens andre var mer opptatt av stil, og krøp gjennom løpet med supermannkappe og slalåmbriller som siamesiske tvillinger.
På sidelinjen satt Ole Eivind og Sondre, som satset på å samle inn penger på en litt mindre slitsom måte. De hadde rigget seg med minigrill og 2 kg pølser, og for hver runde Joachim løp, skulle de spise en pølse hver. Joachim løp 15 runder, og Ole Eivind og Sondre oppdaget av pølsespising nok var en mer krevende inntekstkilde enn de hadde sett for seg på forhånd.
Etter en time var løpet over, og jubelen var stor det ble regnet ut at det var samlet inn over 100 000 kroner til misjonsprosjekter i Colombia!
- Siv-Elin Skoglund (KRIK Vannsport)
Publisert 11. mai 2014