Ansgar Teologiske Høgskole

Ny kommunikasjonsmedarbeider


For skoleåret 2014/2015 er jeg (Espen Johansen) ansatt som ny kommunikasjonsmedarbeider og vil jobbe sammen med markedssjef Thomas Vårlid.

Kort om meg, for evig og alltid et stort barn, alder er ukjent ;P Jeg var elev ved Bibelskolens nye lyd, lys & scene tilbud skoleåret 2013/2014 og ble så glad i Ansgarskolen at jeg i år studerer KRLE100 ved Høgskolen, dette i tillegg til at jeg også arbeider noe som freelance lydtekniker for Ansgar Lyd.

Nå er skoleåret godt i gang og vi skal sørge for å fylle opp bloggen med mye spennende om hva som skjer på både Bibelskolen og Høgskolen, på studenthjemmet og på veien ute med Ansgar Gospel Choir, samt. de forskjellige linjene når de er på tur.

Er det noe du spesielt ønsker å lese om her på bloggen? 
Tips meg gjerne på [email protected] :)


Publisert 10. september 2014