Ansgar Teologiske Høgskole

Teamlinjen fra Ansgar Bibelskole på Studietur til Chicago


2 årslinjen ved Ansgar Bibelskole har vært på studietur.
Natt til søndag 19. oktober reiste en meget trøtt, men spent gjeng til Kjevik.  Målet var Jesus People USA i Chicago.  Det var ikke bare Team A:SM som var på tur, men også Team Ansgar, det andre teamet på Ansgar, pluss lærer Katrine og Børre.  Børre har tidligere bodd på JPUSA, og det var utrolig gøy å ha ham med på turen.  Jesus People USA er et stort bokollektiv med kristne som bor sammen.  De holder til i et gammelt hotell i Chicago, og driver shelter for hjemløse, har plateselskep, kunstnerstudio, og en helt nyåpnet kafé.  Kaféen ble etter kort tid et samlingpunkt for gruppen vår, ettersom den hadde internett.

Vi ble meget godt tatt i mot på JPUSA, og gjennom hele oppholdet vårt der opplevde vi hjertevarme og omsorg fra beboerne der.  Kollektivet fungerte som en stor familie, med felles måltider og felles ansvar for alt av vasking.  Det var utroling inspirerende å se hvordan de levde sammen og alt de gjorde for samfunnet rundt seg.
Alt i alt har turen vært utrolig opplevelsesrik, kjekk og inspirerende.  Tusen takk til både JPUSA, Katrine og Børre som har gjort turen så bra!

Tekst: Maren, Team A:SM

Kunne du tenke deg å ta et eller to år på Ansgar Bibelskole? Les mer på Ansgarskolen her:


Publisert 12. november 2014