Gå til innhold
10-dagers turne

10-dagers turne

4.mars startet den flotte reisen på #tidagers16 som skulle ta plass på det vakre Vestlandet og bussen var stappet med forventningsfulle elever og god stemning! Dagene startet med dagens ord som noen av elevene hadde forberedt og pakking opp og ned av luftmadrasser og soveposer.


Vi ankom Fredheim Arena i Sandnes hvor vi skulle ha vår aller første konsert på årets AGC turne. Lydprøve måtte også til før den aller første konserten kunne begynne.

Turen gikk så videre til Klippen på Karmøy som så gikk videre til Haugesund Misjonskirke. Vi begynte å få grooven og vi følte oss som ekte kjendiser. Før reisen tok oss videre med vinden fikk vi en fridag i Haugesund til å se byen. På kvelden var det duket for damenes aften. Guttene hadde rigget i stand med lys, blomster og pyntet bord hvor vi skulle spise. Det ble underholdning i form av sang og sketsj. En vellykket aften hvor mennene måtte gjøre alt kvinnene ønsket.

Dagen etter gikk reisen videre til Lundeneset hvor vi skulle ha nok en konsert. 

9.mars var vi landet på Kongshaug VGS og hadde fullstappet sal med en hel haug av ungdommer. Dagen etter skulle vi videre til Sygna. Vi ante fred og ingen fare helt til bussen satt seg fast i en sving langs ved et fjell. Hva skulle vi gjøre? Folk gikk ut av bussen for å prøve å hjelpe, mens andre ba. Etter en stund sittende fast i svingen kom vi oss endelig av gårde og vi kom oss trygt til Sygna.

Vi ankom Vestborg VGS rundt middagstider 11.mars og hadde øvelser fram til konserten som var 20.30. Dagen etter gikk reisen videre til Voss og der skulle vi ha konsert i Vangskyrkja, det kom omtrent fjorten stk men opplevelsen var like rik som de andre konsertene.

Vi ankom Bildøy 13.mars og var klare for vår aller siste konsert på Danielsens b/u-skole.                     

14.mars var vi ankommet Ansgar bibelskole og turneen var offisielt over for bibelskole elevene 2016.

Takk til alle som gjorde turneen til en opplevelse for livet og til alle publikummere som bidro til fest. Dette kommer vi til å huske! 

 

Les mer fra livet på skolen på bloggen vår her: https://ansgarbibelskole.no/ansgarbloggen

Har du lyst til å ta et år på Ansgar Bibelskole?
Les mer her!