Gå til innhold
Ansgar Gospel Choir på #tidagers15 - del1

Ansgar Gospel Choir på #tidagers15 - del1

Fredag 13.mars la Ansgar Gospel Choir og Ansgar Bibelskole ut på den årlige tidagersturnéen. Dette året er vi på østlandet og de første dagene har vi vært i Kragerø, Drammen og Skien.

Fredag 13.mars la vi ut på veien nærmere 100stykker i Crew, kor og med ansatte, fordelt på biler, lastebil og en 2-etasjes buss.

Vi startet første dagen i Kragerø, en liten busstur og vi kom til den koselige byen ved havet. Før lydsjekk ble det tid til en liten tur i byen, hvor vi fikk utforska og lekt litt turister. Deretter var det lydsjekk, middag og så konsert. Normisjon sine lokaler ble fylt opp og det var god stemning. 

img_0371 img_0364 

1img_0379 img_0357

.Etter en god natt med søvn, så startet vi lørdagen med frokost og deretter en busstur opp til Drammen. Lørdagskveld var det konsert i Drammen Misjonskirke

img_4052

Etter en god busstur, med både morgenandakt og mye sosialt ankom vi Drammen. Guttene og jentene ble fordelt utover Misjonskirkens lokaler og Crewet fikk hjelp fra noen av guttene i koret da det denne gangen ble en del ekstra løft opp en trapp og inn i lokalene. Resten av oss tok oss turen ut i Drammen by, på kjøpesenter, kafé, McDonalds og lignende. 

Etter en rolig start på dagen var det tid for konsert og til et godt fylt lokale skapte koret god stemning med sin livlige gospelmusikk. 

img_3971 img_4016

Søndag dro vi sydover igjen i retning Skien og Gjerpen Misjonskirke, her ble det nok en konsert for en fullsatt kirke. Mye liv og topp stemning! 

Nå i skrivendestund befinner vi oss på Kvitsund Gymnas, dypt inne i Telemarks vakre natur. Mer om det kan du lese i neste blogginnlegg om noen dager.

Tusen takk til Kragerø, Drammen og Gjerpen for deres at dere tok oss i mot og deres gode gjestfrihet!

 

Tekst og Foto: Espen Johansen
Kommunikasjonsmedarbeider Ansgarskolen