Gå til innhold
En aktiv helg på Ansgarskolen

En aktiv helg på Ansgarskolen

I helgen har elevene ved Ansgar Bibelskole vært med på mange forskjellige aktiviteter. Fredag var det releasekonsert for årets AGC CD, og på lørdagen var det god stemning med både volleyballturnering og misjonsløp.

Releasekonsert

Fredag var det tid for releasekonsert for årets CD, Believe I'll testify, fra Ansgar Gospel Choir. Salem sine lokaler ble fylt opp med venner, familie og en rekke andre mennesker som var klare for gospelfest. 

Kvelden startet med oppvarming av JC Vesttun sitt Gospel Master Project, før AGC selv overtok scenen. Det ble en stor fest og gleden ved gospelmusikkens budskap ble nok en gang spredd ut.

releaseagc_fotoespenjohansen-1  releaseagc_fotoespenjohansen-10

releaseagc_fotoespenjohansen-3  releaseagc_fotoespenjohansen-9

Dugnad

Som alle andre bygg, trenger også studenthjemmet på Ansgar et strøk maling i ny og ned. Vi fikk besøk av 11 stk fra Jæren som var klare med maleklær og koster, og som hadde et mål: male ferdig 3er-bygget på Ansgarskolen. Dette begynner nå å bli en tradisjon og vi setter så utrolig stor pris på at jærbuerene tar turen hele veien til Kristiansand. Tusen takk for alt dere gjorde denne dagen!

misjonshelg_fotoespenjohansen-10 misjonshelg_fotoespenjohansen-5

KRIK Volleyballturnering

Som en del av misjonshelgen på Ansgar arrangerte KRIK en volleyballcup. Totalt 19 lag deltok, 13 guttelag og 6 jentelag. Selv med meget variert vær, var humøret på topp og det ble en vellykket turnering. Fra guttenes side vant Team Vikse og hos jentene var det Martine, Emilie og Astrid som vant. 

I tillegg til selve cupen hadde også KRIKerne rigget til en kiosk hvor de solgte grillmat og litt annet. Alle inntektene fra turneringen og kiosken gikk direkte til misjonsprosjektet i Colombia. 

misjonshelg_fotoespenjohansen-1  misjonshelg_fotoespenjohansen-2

misjonshelg_fotoespenjohansen-0  misjonshelg_fotoespenjohansen-3

Misjonsløp

Dagen ble avsluttet med misjonsløp arrangert av Disippelklassen. Inntektene for misjonsløpet går også til misjonsprosjektet i Colombia. Disiplene har selv vært nede å sett hvor stor nøden er, og dermen var det ekstra stas å arrangere et slikt løp. Deltagerne i misjonsløpet løp inn den nette sum á 160.000kr. Dette var ny rekord!

Deltagerne stilte opp med diverse artige utkledninger for å gjøre løpet litt mer utfordrende og gøy. Det var alt fra folk som hadde teipet seg selv sammen, til Frode med svømmeføtter og Emile som syklet rundt banen og heiet på folk. Alt i alt en svært vellykket dag. Takk til alle som har vært med å sponset. 

misjonshelg_fotoespenjohansen-13  misjonshelg_fotoespenjohansen-18

misjonshelg_fotoespenjohansen-7  misjonshelg_fotoespenjohansen-15

misjonshelg_fotoespenjohansen-17  misjonshelg_fotoespenjohansen-9

Tekst og foto: Espen Johansen
Kommunikasjonsmedarbeider Ansgarskolen