Gå til innhold
Opptur

Opptur

Temaet på bibelskolens første Opptur var «Sex og samliv». Et tema som var aktuelt og spennende for elevene, og mange gledet seg, nettopp derfor, til denne Oppturen.


Lærerne ved bibelskolen sto for undervisningen. Midt på dagen ble de arrangert turnering i Utlimate Frisbee i Håneshallen. Her stilte musikklinjen med to lag, KRIK og disippellinjene med hvert sitt, og lærerne dannet et eget lag. Vaktmester Terje Simonstad yppa mot KRIKelvene på Facebook med denne meldingen:

Resultatet i denne kampen ble 2-0 til KRIK-linjen, og Terje måtte derfor spise sine egne ord. Det ble også KRIK som gikk til topps i turneringa, mens det ene musikklaget kom på 2. plass.

På kvelden ble det møte i Aulaen der var lovsang av det ene lovsangsteamet fra musikklinjen. Noen lærere stilte opp til diskusjon rundt spørsmål om sex og samliv. Lærerne delte erfaringer og ga tips til elevene. Etter møtet var det is og kos i kantina før kvelden ble avsluttet.

På torsdagen ventet flere undervisningstimer og da var det besøk av tidligere disippellærer, Siri Iversen. Etter flere timer med undervisning var det aktiviteter. Da hadde linjeleder for KRIK, Grethe Fredvik, ordnet en konkurranse mellom linjene. Hver linje skulle lage en sang, en dans og en kake hver, og disse skulle opp mot hverandre. I juryen satt inspektør Terje Watne, Grethe selv og Martine Aslaksen fra teamlinja. Da sang, dans og kaker skulle vises fram var kvaliteten høy! KRIK imponerte stort på sangfronten og dro hjem seieren der. Musikklinja vant med dans og disippellinja vant kakekonkurransen. Alle linjene var stort sett fornøyde med resultatetene.

Thomas og Silje Vårlid hadde på kvelden en undervisningstime der de delte sine erfaringer fra sitt liv og ekteskap. Og kvelden ble avsluttet med is og kos.

Siste dag av Oppturen var en kort dag der Odd Inge underviste i «Hvordan kan man utnytte sin singelstand til det fulle». Et tema han er veldig god på!

Hele Oppturen ble avsluttet med korøvelse med Syver.

Oppturen var utrolig lærerikt og gøy for elevene. En ting som står sentralt for at Oppturen ble så bra som den gjorde, var lærernes ærlighet og rett-på-sak-tilnærming til temaet. Dette gjorde det lettere og gøyere for elevene å høre på.

Vi gleder oss til neste Opptur!

Har du lyst til å gå et år hos oss? 
Les mer her.