Gå til innhold

Vi når lenger SAMMEN!

Denne høsten har det skjedd noe spennende og nytt i bibelskole-landskapet i Norge.


Helt fram til nå har hver enkelt bibelskole stått alene om informasjons- og rekrutteringsarbeidet. Men i løpet av de siste årene har kommunikasjonsleder ved Ansgarskolen, Thomas Vårlid, jobbet med å skape et felles informasjonskontor, sammen med en prosjektgruppe bestående av representanter fra Bildøy, Fjellhaug, BiG og Ansgar.

Vi tror på samarbeid

I 2012 startet Thomas ved Ansgarskolen i Kristiansand. Da med et brennende ønske om at flest mulig skulle få oppleve bibelskole. Derfor var veien til et felles informasjonskontor for bibelskolene i Norge helt naturlig og nødvendig. - At det er en blitt en realitet i dag er en stor drøm, sier Thomas.

Vi lanserer i dag en nettside på bibelskolene.no. Tanken er at det skal bli mer oversiktlig for søkere og at skoleslaget skal bli synligere. Her vil du få full oversikt over det mangfoldige tilbudet alle bibelskolene har.

- Dette er ment som et bidrag til at flere unge mennesker velger bibelskole. Jeg har gjennom flere år har sett hvor mye et år på bibelskole gjør med mennesker, sier Thomas. Han har selv sin egen erfaring fra bibelskole tilbake i 2002.

I dag går i underkant av 1000 elever på bibelskole i Norge. Og bibelskolene har plass til flere, men informasjonen om skolene må deles. Bibelskolene genererer så mye flotte ressurser til både kirke og samfunn, så vær gjerne med å spre informasjonen videre!

Tekst: Martine Akselsen Foto: Lasse Eid