Gå til innhold
Adrian Gundersen, fra Arendal

«Gjennom året på Ansgar Bibelskole har jeg bevist for meg selv at jeg ikke bare er «han idrettsfyren», men jeg er også en som har noe på hjertet!» 

Hvorfor valgte du Ansgar Bibelskole?

Jeg hadde akkurat tatt svennebrevet etter to år som lærling, og ville gjøre noe helt annet.  

Jeg var ikke klar for å begynne å jobbe. Jeg hadde hørt om bibelskolen via noen kamerater, så da gikk jeg for den.

Hvordan har året vært? 

Året har vært helt magisk og helt nydelig! 

Han er overrasket over hvor fort han ble kjent med nye. Adrian har ikke en kristen oppvekst, og kjente ingen da han begynte på Ansgar. Likevel gikk det raskt å få mange nye og gode venner. 

Det var først som konfirmant at Adrian kom i kontakt med et kristent miljø. Der fikk han venner som inviterte han med på ting som skjedde i kirken.

Året på bibelskole har vært gøy, men også utfordrende. Jeg hadde lest litt i Bibelen før jeg kom hit, men nå skulle vi følge en bibelleseplan. Det hadde jeg ikke gjort før, så det var både utfordrende, men også bra for meg. 

Jeg hadde bestemt meg på forhånd at hvis jeg fikk en utfordring så skulle jeg takke ja til den! 

Adrian har sagt ja til mye, og dermed har han vært med på mye forskjellig gjennom hele skoleåret.

Da er det også ekstra godt å kunne slappe av sammen med nye venner. Det har vært mange gøye kveldsturer til McDonald´s med medelever, og spontane kvelder med lovsang på rommet.

Hvilken linje valgte du? 

Jeg gikk på KRIK-linja og der var det så mye forskjellig vi var med på! Det var  bl.a. mange turer, vannsport, og fotball. Det var akkurat det som var så gøy, at det var så mye forskjellig aktiviteter vi fikk prøve. Det er utrolig morsomt, syns Adrian. 

Den første kajakkturen husker han godt. De skulle padle av gårde uten å vite hvor lenge eller hvor målet var. De padlet fra Lillesand til Kristiansand. Det var tøft på flere plan, men den det var den turen som også gjorde at de ble godt kjent.

Har året på bibelskole gjort noe med deg? 

Jeg tror jeg har blitt mye mer åpen for å ta nye utfordringer, om det er å si noe på scenen, dele et bibelvers eller holde en andakt.  

Da han ble spurt om å være med å synge på huskonsertene, valgte han å si ja, selv om det var utfordrende for han. Det har han ikke angret på.

Jeg har bevist for meg selv at jeg ikke bare er «han idrettsfyren», men jeg er også en som har noe på hjertet!