Gå til innhold
Ansgarfestivalen

7.-9.juni 2024 sparkes den nye Ansgarfestivalen i gang for de mellom 16-20 år! 

Ansgarfestivalen er en nysatsning og et samarbeid mellom Misjonskirken UNG og Ansgarskolen.Konseptet er tydelig.  
«Vi ønsker at deltagerne skal få en smak av bibelskole!» sier Isak Voie, daglig leder i UNG. Festivalen er åpen for alle mellom 16-20 år og de vil oppleve en kjempehelg sammen på Ansgarskolens campus.  

Rydder plass til 250 deltagere 

Ansgarskolen rydder plass på studenthjemmene og er klar til å ta imot 250 deltagere i tillegg til bibelskolen sine elever, som til sammen blir rundt 300 stykker. Bibelskoleelevene er med og bidrar på forskjellige arenaer under festivalen. Det blir gode møter, lovsang og konsert, og masse aktiviteter ungdommene kan melde seg på både før og etter lunsj. Dette blir leir og fellesskap og en forsmak på hvordan det kan være å gå på bibelskole. 

Across og Ansgarfestivalen 

Across har et par år vært på Ansgarskolen, men den flyttes nå tilbake til Stavern hvor den var tidligere. Da får de som går på videregående også et tilbud under Liv og Vekst! Ansgarfestivalen overtar stafettpinnen fra Acrossleir på Ansgarskolen og allerede nå ligger earlybird-prisen ute. Fram til nyttår er det kun 990 kroner for hele festivalen, og prisen inkluderer både leirdeltagelse, overnatting og mat! 

Ønsker ungdommer fra hele landet 

Mats Sveindal er arrangementskonsulent i UNG og kontaktperson for festivalen. Han skal jobbe med å selge inn festivalen og koble de lokale ungdomsarbeiderne inn mot Ansgarfestivalen. Litt av tanken med å legge festivalen til nettopp denne helgen er at ungdommer også kan reise sammen og kombinere festivalen med sommeravslutningstur for sitt eget ungdomsarbeid. Ønsket er at ungdommer fra hele Norge skal få muligheten til å være med, så det jobbes med å få sponsorer som vil gi penger til transport. 

Påmeldingen er åpnet, så her er det bare å melde seg på checkin her
Ønsker du å sponse? Konto nummer: 3000.19.17087 
 

Artikkelen har vært publisert i Ansgarmagasinet. Les siste nummer av Ansgarmagasinet her