Gå til innhold
Disippel-linjen klar til avreise

Disippel-linjen reiser til Colombia! I forkant av turen har de forberedt seg, og de har bl.a. fått besøk av Stein Bjørkholt, menighetsrådgiver for Misjonskirken Norge. Bjørkholt har selv vært misjonær i Colombia i flere år.  

Han fortalte om arbeidet som Misjonskirken Norge har i Colombia og om prosessen som førte til at han valgte å reise ut og bli misjonær. 
Han oppfordret elevene til først og fremst å ta vare på og ta med seg de møtene de får med mennesker på turen. De er det viktigste man kan ta med seg hjem i bagasjen. 

Elisabeth Tveter Jacobsen og Matilda Wilhelmsson gleder seg begge til å oppleve et nytt land og ny kultur. De vil også gjerne hjelpe til praktisk underveis for på den måten å “spre litt kjærlighet” som de sier.  
I forkant av turen har de forberedt hver sin tale, leker og dama, som de skal fremføre i forskjellige sammenheng, både i menigheter på skoler og barnehjem. 

De har også samlet inn penger i løpet av hele skoleåret og har hatt julebasar, tomflaske-innsamling og panting, og Handy-valgfag har laget ting. 
Alt går til prosjekter i Colombia.