Havregrøt og dobbel espresso
Mange av oppskriftene er hennes egne, eller egne varianter av andres grunnoppskrifter.
Havregrøtoppskriften er noe hun har jobbet med over lang tid og er absolutt en av hennes favoritter. Kreativiteten hennes blomstrer best utover kvelden når hun egentlig skal sove, og gjerne etter en dobbel espresso. Som mattips til fattige studenter anbefaler hun baking. Eltefri og langtidsheving av deig gjør hun mye. Sett deigen kvelden før, og bak den ut på morgenen etter, er hennes tips!
Hvordan har året på Ansgar vært?
«Jeg har lært mye om meg selv som jeg ikke visste om», sier Rebekka.
Hun er alltid vært trygg i seg selv. Hun er bevisst på at hun er introvert og trenger å sette av tid til å være for seg selv. Gjennom året har hun fått kjenne på egne grenser og utfordringer, men året har gitt henne mange muligheter til å finne sin egen vei gjennom. Fra å komme fra et lite kristent miljø, har hun nå både gjennom Krussen og gjennom året som elev på bibelskolen fått et godt og større miljø av kristne medelever. Det er noe hun virkelig vil prioritere framover i studenttiden også. I forhold til troen, har den blitt stødigere.
«Det er mange valg som skal tas i denne fasen av livet, så det å vite at det er en som har kontroll, gir en stor trygghet i livet!»
Artikkelen har vært publisert i Ansgarmagasinet. Les siste nummer av Ansgarmagasinet her.