Gå til innhold
Karmøytur med musikklinja

Av Marita Fredly

Fredag startet med en lang kjøretur til "øya i vest". Et par timer i bilen, og vi kom endelig frem til Klippen på fine Vea. Vi fikk servert pølser og var tidlig i gang med rigging av utstyr. Etter en stund begynte lydsjekken, og folk begynte å komme. Møtet startet, "Papa Dahl" (Daniel) hadde tale, og vi ledet lovsang.

Etter møtet gikk vi opp på loftet og hadde hangout. Vi fikk servert pizza, spilte spill og snakket med ungdommene. Etter en stund gikk vi ned igjen i møtesalen og hadde "bøtteleken". Folk var veldig engasjerte både i leken og med å heie på hverandre.

Etter leken hadde vi nedrigg og pakket i bilene for så å dra hjem til meg (Marita). Der fikk vi koblet litt av før natta.

Etter en stund dro vi til hvert vårt vertskap og la oss.

Lørdag var det tourdag! Vi hadde Tour de Karmøy + Haugesund.

Vi startet touren på oasen hvor alle bilene møttes for å kjøre til byen å spise donuts på lutch og kjøpe kaffe på totalen.

Vi tok oss litt fritid i byen og delte oss. Mange gikk på 4sound og kjøpte seg kazoo, som senere har gitt mye glede og en del irritasjon. Vi satte oss i bilene igjen og kjørte til Haraldsstøtta, steinsfjellet, Avaldsnes kirke og frihetsgudinna på Visnes.

Etter noen gode timer med sightseeing, gikk turen til City pizza på Vea for å kjøpe kebab. Brannalarmen gikk og vi måtte vente utenfor, men servicen sto fortsatt til forventningen og vi fikk servert maten vår ute.

Vi tok med oss kebab i hånda og kjørte til Åkrasanden og så oss litt om der. Etter litt tid ute i vinden, dro vi videre til snopefabrikken på Åkra. Her fikk vi ordnet oss litt lørdagsgodt og snacks for kvelden.

Turen gikk videre til bedehuset på Vea hvor vi fikk pizza før øvelse og lydsjekk. Møtet var fint, det var rørende lovsang og tale.

Etter møtet, samles vi i kjelleren for limbo! Gjengen var engsjert og det var veldig gøy.

Etter en god stund dro mange av oss hjem til Marita for en liten studiotour før vi skulle til Haugesund for å møte disippelklassen, som også var på praksis. Vi minglet med disippel en stund før vi dro hjem og la oss etter en laaang dag.

Søndag startet rolig med frokost hos vertskapene våre, før pakking ut i bilene.

Vi møttes på klippen for ny lydsjekk og nytt møte. Etter møtet fikk vi taco og is som takk for helgen, og satte oss i bilene for så og ta kursen tilbake til Ansgar!

Alt i alt, har det vært en veldig fin og innholdsrik tur som vil huskes lenge!❤️