Gå til innhold
KRIKs linjetur 2021

22. mai dro krik linja på årets store linjetur. Tenk at vi også i år skulle få til en bra tur med mange aktiviteter og flott samhold. Vi er veldig glade for at vi fikk denne turen, og den knyttet oss sammen på en helt spesiell måte.

Vi hadde to dager på Borestranda med innføring i bølgesurfing. Etter det gikk turen til Eidfjord, der vi fikk oppleve Flott natur, Vøringsfossen, god mat og mye kos.

Etter Eidfjord dro vi til Voss, der hadde vi teambuilding, klatrepark, overnatting i lavvoleir, rafting og deilig boblebad til avslutning. Reisen gikk videre til Flåm der vi fikk kjøre flåmsbanen, nordeuropas lengste zipline og sykkeltur på Rallarvegen.

Dagen etter Flåm gikk vi den flotte turen til Galdøpiggen og det var jo veldig stas å få oppleve Norges tak.

Vi avsluttet rundreisen med tur til Lillehammer og bobbane i Olympiaparken og overnatting Tønsberg med kosleig tacokveld hos vår miljøarbeider Kristoffer Wergeland. Aller siste dag tilbringte vi på Kabelbanen på Løddesøl.

Som prikken over ièn på et kjempefint KRIK-år hadde vi kajakktur i skjærgården på sørlandet. Padling, vannskuter, vannski, wakeboard og koselige samlinger rundt bålet med bønn og guds ord.

Takk for en glimrende tur med en glimrende gjeng.

 

Bilder fra linjeturen