Gå til innhold
Elise Breistein, fra Haugesund

«Det beste med året på Ansgar Bibelskole var å ha et helt år med fokus på tro, hvor vi kan vokse sammen. Jeg hadde ikke så stort miljø hjemme i min menighet, så det å ha fellesskap med mange kristne har betydd mye

Hvorfor valgte du Ansgar Bibelskole? 

Det var egentlig litt tilfeldig. Jeg visste jeg ville gå på bibelskole og jeg hadde hørt om skolen via bekjente. Jeg har også lenge hatt lyst til å reise til Sørlandet, så jeg har fulgt bibelskolen på Instagram og syntes det virket veldig bra å gå der! 

Kombinasjon av Sørlandet og bibelskole, ble Ansgar Bibelskole.

Hvordan har året vært? 

Året på Ansgar har vært veldig bra! Det har gått over all forventning. Jeg har fått gode relasjoner som jeg tror vil vare livet ut. Det er jo sånn folk sier kan skje, men jeg tenker jo at det ikke er sikker at det skjer. Men det har det virkelig gjort. Å ha gode relasjoner og oppleve så mye «kjekke ting» sammen med dem, gjorde mye for at året ble så bra som det ble!

Hva har vært det beste med året på Ansgar

Det er å være sammen i et kristent fellesskap. Å ha et helt år med fokus på tro, hvor vi kan vokse sammen. Jeg hadde ikke så stort miljø hjemme i min menighet, så det å ha fellesskap med mange kristne har betydd mye. 

Å reise sammen med klassekamerater og oppleve nye kulturer og mennesker var også fint.  
Hele skolen dro på en tidagers-turné rundt om i landet, fra Balestrand til Lyngdal. Det blir godt samhold med bibelskolegjengen i løpet av en slik tur.

Har året på bibelskolen gjort noe med deg? 

Jeg har blitt utfordret mer til å tørre å både være med på ting, og også bli mere med i den sosiale settingen. Man har blitt nesten dyttet inn i fellesskapet, og det har vært en fin måte å øve seg på forskjellige sosiale settinger.  

Personlig kjenner jeg også at jeg har vokst i troen.