Gå til innhold
Med Ansgar på tur

Skole- og linjeturer er en stor del av innholdet i ditt bibelskoleår. Nedenfor finner du turene til den enkelte linje på bibelskolen.

Opplev Sør-Amerika og Colombia på sitt vakreste på linjetur til Karibien, Andesfjellene, storbyer og jungel! Du får et unikt og nært møte med barn, ungdom og voksne i et rikt og levende menighetsliv. Du får innsikt i (og i tillegg teste ut!) hvordan evangeliet kan formidles med ord og handling i kirker og bistandsprosjekter med fokus på utdanning, menneskerettigheter og barmhjertighetsarbeid. Vi deltar på «kjærlighetsbrigade» for de fattigste som lever på gata, besøker rehabiliteringssenter for rusmisbrukere, skoler i de fattige bydelene, internflyktninger, barnehjem, ungdomsgrupper, menigheter og mye mer. I tillegg blir det bading, god mat, shopping, sightseeing, spanske gloser og mye kultur. Colombia-turen setter garantert spor for resten av livet!

 

Danselinjen reiser til LA på studie-, misjons- og teambuilding tur. Her besøker vi hip hop og danse kirken Life150 som driver Wordinmotion. Her lærer vi blant annet hvordan alle ulike dansestiler kan brukes for å prise Gud. Vi besøker også gospelkirken West angeles church of God in Christ og ser hvordan dans kan fungere I en gudstjeneste.

Vi reiser og ser en profesjonell danseforestilling, tar danseklasser på blant annet The edge dansestudio og opptrer på et ungdomshjem. Der får vi lov å bli kjent med dem som bor der og deres historier. Ellers besøker vi selvsagt stranden og bylivet i Los Angeles.

dans-linje-forside

Linjetur til sørstatene og New Orleans i USA. Her får du oppleve "musikkens vugge". Vi besøker flere "sorte" menigheter og flere intime konsertscener. 

 

KRIK drar hvert år til Bali. Sjekk hvilke aktiviteter de deltok på her:

I tillegg til studieturene og korhelger tar hele bibelskolen i begynnelse av skoleåret til Israel og på slutten av skoleåret på en 10-dagers turne rundt i vakre Norge.

 

NYHET! Fellestur til Israel

Klikk på bildet for mer informasjon

20190922_102037

10-dagers turne