Gå til innhold
Koronaviruset - informasjon til ansatte og elever

Koronaviruset - informasjon til ansatte og elever

INFORMASJON RUNDT CORONA-SMITTE:

Foto: FHI.no - CDC, Alissa Eckert

Kristiansand kommunes koronatelefon ring 948 09 041. Mer info her

Oppdatering 26.10.20

Alle elever som skal ha besøk på studenthjemmet må melde dette til [email protected]. Det må oppgis fullt navn på de som kommer på besøk.

Alle elever som ønsker å ha overnattingsbesøk på søke om dette til samme e-postadresse.

Skolens ledelse anmoder om færrest mulig besøk og overnattingsbesøk av hensyn til koronasituasjonen.

Oppdatering 21.09.20

Se Ansgar Bibelskoles Covid-19 smittevernstiltak

Oppdatering 08.05.20 

Vi starter opp skoledriften 13.mai. Alle elever ønskes velkommen tilbake. 

Oppdatering 14.04.20

Tidligst kan ABS åpne for undervisning 18. mai, men vi vet ennå ikke når eller om campus kan åpnes for igjen dette semesteret.

Oppdatering 08.04.20 

lanekassen-melding

Oppdatering 19.03.20

Hei alle sammen:)! Kan hende noen av dere studenter hadde syntes det var fint å ha noen å prate med i denne annerledes-tida! Studentpastor Anne-May er på jobb (fra hjemmet) selv om hun er i karantene og du kan gjerne booke en samtale med henne enten på tlf, FaceTime eller Skype:). Klikk deg inn på linken under, og finn en tid som passer for deg!! 

Alt godt til dere alle, og ta godt vare på hverandre!! 

https://www.supersaas.com/schedule/Studentpastor/Samtale_med_studentpastor

Mvh Anne-May

Oppdatering 13.03.20

Skolebygningen blir stengt fra i dag kl 16

Etter pålegg fra helsemyndighetene blir skolebygningen bli stengt fra i dag kl 16. Stegning vil vare frem til 26.3. Bøker eller egne instrumenter må derfor hente det ut i løpet av dagen. Ordning for å hente ut post vil bli etablert over helgen.

Oppdatering 12.03.20

Styret ved skolen har besluttet at all undervisning på campus går ut fra og med 13/3 og inntil videre. Styret vil oppfordre alle elever om å reise til sine hjemsteder så snart det lar seg gjøre slik at ingen blir ufrivillig sittende i karantene på studenthjemmet.

Elevene vil få løpende oppdatering ved endringer. 

Oppdatering 11.03.20 

Ha god håndhygiene. Vask hendene ofte. Bruk antibac. Unngå fysisk kontakt med andre, for eksempel: unngå håndhilsing og klemming. Host eller nys i albuen. Dersom du har vært i områder med sykdomsutbrudd eller har hatt kontakt med noen som har vært disse stedene, skal du ta kontakt med lege før du kommer på skolen. Dersom du har symptomer og er usikker på årsak, hold deg hjemme.

På Ansgarskolen prioriterer vi ekstra vask av dørhåndtak, toaletter og andre typiske smitteflater. Vask hendene og bruk antibac når du kommer på skolen.

For øvrig viser vi til generelle råd fra Folkehelseinsituttet og Kristiansand kommunes Corona-telefon.

Dersom studenter må være borte fra undervisning eller praksis på grunn av smitte, mistanke om smitte eller karantene, gjøres det unntak fra vanlige fraværsregler.

Les mer på disse nettsidene: