Ansgar Teologiske Høgskole

DANS JAZZ/STREET/HIP HOP

Danseteknikk med Hip Hop/ jazzdans, moderne dans og mer + formidling av det som er større enn ord.


For oss er dans glede!  Så velkommen til et år med danseglede, personlig utvikling og en lengre eksotisk studietur!

Danselinjen ved Ansgar Bibelskole er først og fremst for deg som liker å bevege og utfolde deg gjennom dans i et spennende miljø! I tillegg til bibelundervisning, tro og identitetsfag (se fellesfagene) får du undervisning i danseteknikk blant annet innenfor Hip hop, jazzdans, moderne dans, improvisasjon ++.

Gjennom danseundervisningen får du også utviklet dine fysiske ferdigheter som styrke, spenst, balanse og bevegelighet. Du lærer også å bruke dans som et kunstnerisk uttrykk, og som formidling gjennom opptredener. Du vil også få god kjennskap til koreografi og - ikke minst - danseproduksjon gjennom danselinjens egenproduserte forestilling.

I tillegg lager danselinjen flere fremføringer i samarbeid med musikklinjen og lys/lyd/scene. Vi skal også besøke og oppleve ulike danseforestillinger gjennom året.

Hva kan du forvente deg?

Hos oss vil få tett oppfølging av meg og noen ulike gjestelærere innenfor flere dansestiler. Vi jobber teknisk med moderne (improvisasjon) og jazz, med litt ekstra vekt på hip hop og street gjennom skoleåret (+ workshops og andre kurs/dansestiler) samt noe klassisk ballett. På høsten jobber vi med og bli bedre kjent mens vi utarbeide et show tidlig på høsten. Showet turnerer vi med litt senere i skoleåret (blant annet på Battle of the South). Så jobber vi videre mot forestilling til våren. Ellers reiser vi til utlandet, alt fra Øst Europa og London, Latin Amerika eller USA. I hovedsak for å oppleve mer dans, trene mer dans, se mer dans og danse.

Mitt hjerte som pedagog er at du skal utvikle deg som danser, men også som menneske, medvandrer og i din identitet i Gud.

Dansen skal få bety noe mer, det være gjennom misjon – altså at dansen, forestillingen, showet eller dansefilmen har en misjonerende hensikt å skulle formidle evangeliet på en kreativ måte. På en profesjonell måte. 

Uansett hvilken bakgrunn du har, vil du få være en del av et dansecrew som har som mål å backe deg, heie på deg, vokse og ha det gøy sammen med deg!

Mvh Heidi


Heidi - Linjeleder Dans
Danseforestillingen
Dans